| Aplicatii PD | |
|
+7ozzy alexxx Gabi BoGd4N Daniel Andrutza Aaron 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Aaron
Mesaje : 69 Puncte : 151 Reputatie : 0 Data de inscriere : 22/01/2011
| Subiect: Aplicatii PD Sam Ian 22, 2011 1:14 pm | |
| Pentru a putea face parte din aceasta factiune trebuie sa respectati urmatoarele:
Nu exista toleranta, ai incalcat o regula, esti out!
1. Orice regula incalcata va duce la demiterea ofiterului. 2. Aveti obligatia de a asculta de cel care are gradul mai mare. 3. Daca esti acceptat in aceasta factiune,nu ai voie sa te comporti copilareste. 4. Trebuie sa respectati regulamentul de la A la Z. 5. Nu aveti voie sa dati /accept lawyer .
Pentru a aplica la factiunea Police aveti nevoie:
1. Minim level 7 2. Sa depuneti o aplicatie aici(cititi inainte regulamentul). 3. Sa aveti un comportament adecvat pe server si pe forum. 4. Sa fiti in stare sa colaborati si sa va ajutati colegii de echipa 5. Sa vorbiti civilizat pe /r si pe /d 6. Daca sunteti acceptat pe forum nu inseamna ca deja esti membrul factiunii.In joc va asteapta un test greu.
Postati aici cererile dumneavoastra si voi incerca sa va raspund in cel mai scurt timp posibil.
Cererile vor fi postate dupa modelul :
Character Information
•Nick(in joc): •Level-ul : •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: •Cand puteti juca? •De ce doriti sa deveniti om al legii: •Job-uri precedente: •Job-ul actual: •Ce rank-uri ati detinut in factiunile anterioare?: •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: •Poza cu /stats:
Real Life
•Nume / Prenume: •Varsta: •Din ce oras sunteti •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.
Dupa ce postati, asteptati raspunsul unui lider al jobului respec | |
|
| |
Andrutza
Mesaje : 5 Puncte : 5 Reputatie : 0 Data de inscriere : 22/01/2011
| Subiect: Re: Aplicatii PD Dum Ian 23, 2011 5:53 pm | |
| •Nick(in joc): Andrutza •Level-ul : 11 •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: NUPZ •Cand puteti juca? mai mereu •De ce doriti sa deveniti om al legii: pei practic imi place •Job-uri precedente: nu stiu •Job-ul actual: nu stiu •Ce rank-uri ati detinut in factiunile anterioare?: mia toate •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: https://2img.net/r/ihimizer/img207/76/samp008lu.png | |
|
| |
Aaron
| Subiect: Re: Aplicatii PD Dum Ian 23, 2011 5:55 pm | |
| | |
|
| |
Daniel
Mesaje : 2 Puncte : 2 Reputatie : 0 Data de inscriere : 23/01/2011
| Subiect: Re: Aplicatii PD Dum Ian 23, 2011 8:29 pm | |
| •Nick(in joc):Daniel •Level-ul :10 •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •Cand puteti juca?timpu liber •De ce doriti sa deveniti om al legii:imi place •Job-uri precedente:- •Job-ul actual:- •Ce rank-uri ati detinut in factiunile anterioare?:5 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats:se vede in joc
Real Life
•Nume / Prenume:Radu Daniel •Varsta: 20 •Din ce oras sunteti Braila
| |
|
| |
Aaron
| Subiect: Re: Aplicatii PD Dum Ian 23, 2011 8:32 pm | |
| | |
|
| |
BoGd4N
Mesaje : 5 Puncte : 5 Reputatie : 0 Data de inscriere : 23/01/2011
| Subiect: Re: Aplicatii PD Mar Ian 25, 2011 11:45 pm | |
| •Nick(in joc): BoGd4N •Level-ul : 15 •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •Cand puteti juca? cand am timp(mereu) •De ce doriti sa deveniti om al legii: sa ma plimb cu loganu ) •Job-uri precedente: nu stiu •Job-ul actual: nu stiu dastea •Ce rank-uri ati detinut in factiunile anterioare?: cred ca toate •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: nam pleaka | |
|
| |
BoGd4N
Mesaje : 5 Puncte : 5 Reputatie : 0 Data de inscriere : 23/01/2011
| Subiect: Re: Aplicatii PD Mar Ian 25, 2011 11:46 pm | |
| | |
|
| |
Gabi
Mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0 Data de inscriere : 29/01/2011
| Subiect: Re: Aplicatii PD Sam Ian 29, 2011 2:01 pm | |
| •Nick(in joc):Gabi •Level-ul :10 •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:NU •Cand puteti juca?mereu •De ce doriti sa deveniti om al legii:ca imi place •Job-uri precedente:niciunul •Job-ul actual:niciunu •Ce rank-uri ati detinut in factiunile anterioare?:1 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats: nam pleaka:))) | |
|
| |
Aaron
| Subiect: Re: Aplicatii PD Sam Ian 29, 2011 2:02 pm | |
| | |
|
| |
alexxx
Mesaje : 6 Puncte : 6 Reputatie : 0 Data de inscriere : 29/01/2011
| Subiect: Re: Aplicatii PD Dum Ian 30, 2011 9:40 pm | |
| Nick(in joc):Alex Level-ul:9 Ati avut / aveti probleme cu cineva din sectiunea PD?: Nu Cand puteti juca ?:mai mareu De ce doriti sa deveniti om al legi: e tare,imi place,si imi place sa dau amenzi Job-uri precedente:nu stiu Job-ul actual:nu stiu Ce rank-uri ati detinut in factiunile anterioare:aproape toate Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip:Nu Poza cu /stats : la ce iti tr...si 2 nam .... sper sa ma bagi pd ca mai este 1 loc pe forum | |
|
| |
Aaron
| Subiect: Re: Aplicatii PD Mier Feb 02, 2011 9:11 pm | |
| | |
|
| |
ozzy
Mesaje : 7 Puncte : 9 Reputatie : 0 Data de inscriere : 03/02/2011 Varsta : 33
| Subiect: cerere Joi Feb 03, 2011 5:25 pm | |
| •Nick(in joc):Ozzy •Level-ul :4 •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •Cand puteti juca?mai mereu •De ce doriti sa deveniti om al legii:deoarece vreau sa ma ma implic mai mult in aceasta treaba si intotdeauna mi-am dorit sa fiu COP •Job-uri precedente:- •Job-ul actual:- •Ce rank-uri ati detinut in factiunile anterioare?: nu am mai fost •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats: esti owner poti sa vezi si tu ce am: am level 4, 2 respect points si 250000$
Real Life
•Nume / Prenume:Alex Mircea •Varsta: 18 •Din ce oras sunteti: bucuresti •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.da | |
|
| |
BeRnI
Mesaje : 9 Puncte : 9 Reputatie : 0 Data de inscriere : 28/01/2011
| Subiect: Re: Aplicatii PD Vin Feb 04, 2011 12:25 am | |
| •Nick(in joc):Berni •Level-ul :4-5 •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •Cand puteti juca?tot timpul •De ce doriti sa deveniti om al legii:sa ajut sv •Job-uri precedente:hitman ,fbi •Job-ul actual:hitman •Ce rank-uri ati detinut in factiunile anterioare?:leader,5 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats:
Real Life
•Nume / Prenume:Alex •Varsta:17 •Din ce oras suntetiBrasov •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.da | |
|
| |
Enrique
Mesaje : 3 Puncte : 5 Reputatie : 0 Data de inscriere : 07/02/2011
| Subiect: Re: Aplicatii PD Lun Feb 07, 2011 4:14 pm | |
| •Nick(in joc): Enrique •Level-ul : 3 aproape 4 •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •Cand puteti juca? 6 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa ajut la prinderea infractorilor si sa scad rata criminalitatii. •Job-uri precedente: Detectiv •Job-ul actual: Detectiv •Ce rank-uri ati detinut in factiunile anterioare?: - •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: https://2img.net/r/ihimizer/img705/2416/samp166i.pngReal Life •Nume / Prenume: Andrei •Varsta: 17 •Din ce oras sunteti Bucuresti •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da | |
|
| |
KID Vizitator
| Subiect: Re: Aplicatii PD Sam Feb 12, 2011 7:55 pm | |
| •Nick(in joc ):Kidu•Level-ul :7•Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu•Cand puteti juca?: mereu•De ce doriti sa deveniti om al legii: Am experienta•Job-uri precedente: Maturator•Job-ul actual:Maturator •Ce rank-uri ati detinut in factiunile anterioare?: 6•Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: DA•Poza cu /stats: SE VEDE IN JOC |
|
| |
killik
Mesaje : 6 Puncte : 11 Reputatie : 1 Data de inscriere : 22/01/2011
| Subiect: Re: Aplicatii PD Mier Feb 23, 2011 9:08 pm | |
| •Nick(in joc): killik •Level-ul : 23 •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •Cand puteti juca? Mai mereu,depinde cum mi-e somn •De ce doriti sa deveniti om al legii: Ca ma descurc •Job-uri precedente: Arms dealer •Job-ul actual: Somer •Ce rank-uri ati detinut in factiunile anterioare?: Lider, 6 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da •Poza cu /stats: https://2img.net/r/ihimizer/i/samp119g.png/ | |
|
| |
sarpe
Mesaje : 3 Puncte : 4 Reputatie : 0 Data de inscriere : 24/02/2011
| Subiect: Re: Aplicatii PD Dum Mar 06, 2011 5:20 pm | |
| •Nick(in joc): sarpe •Level-ul : 16 •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •Cand puteti juca? oricand •De ce doriti sa deveniti om al legii: sa restaurez ordinea si disciplina •Job-uri precedente:arms dealer trucker •Job-ul actual: mechanic •Ce rank-uri ati detinut in factiunile anterioare?: 5 •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: Varsta:21 •Din ce oras sunteti brasov | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aplicatii PD | |
| |
|
| |
| Aplicatii PD | |
|